🚚 Doprava zdarma při objednávce nad 1 000kč 🚚

Jak skladovat a vybrat HHC cartridge

Český trh je doslova zavalen produkty obsahující HHC od bonbonů, květů, hašišů až po velmi populární HHC cartridge. V tomto článku se podíváme jak by HHC cartridge měla být skladována a na co si dát při výběru pozor. 

elsa-olofsson-0XFKtw5Pwnk-unsplash

 

Obecně platí, že nejhorší věc, kterou pro konopí a rovněž HHC cartridge můžeme udělat je, že je necháme vystavovat světlu a díky tomu začne docházet k degradaci. Náplň by měla být průhledně čirá a při delším vystavování světlu začne tmavnout. Můžete si toho všimnout např. u prodejních automatů, kdy je cartridge v průhledném obalu a často je velmi tmavá. Ovšem tmavá barva cartridge nemusí být způsobena pouze světlem, ale rovněž nežádoucími látkami jako jsou např. rozpouštědla a rovněž nekvalitními terpeny. Chceme-li aby cartridge byl co nejdéle kvalitní je nutné ho skladovat v tmavém prostředí bez přístupu světla.  

Dalším faktorem je teplota. Příliš vysoká teplota rovněž snižuje kvalitu Vaší cartridge, ale rozhodně ji neskladujte v lednici nebo mrazáku, pokojová teplota je v pořádku. Při správném skladování by Vám cartridge měla vydržet až dva roky.  

Cartridge mějte vždy postavenou, pro lepší vstřebávání destilátu do atomizéru a rovněž se vyhnete případnému vylití cartridge. Doporučujeme rovněž používat gumovou čepičku, nedostanou se Vám tak do cartridge nečistoty.  

noname

 

 

 

Jak vybrat HHC cartridge  

Jak jsme již zmiňovali cartridge by neměla být vystavována světlu, proto vybírejte cartridge v obalu, který zamezuje přístupu světla. Ano průhledný obal a v něm svítící cartridge vypadá hezky a lákavě, ale jde o nejhorší možný způsob skladování HHC cartridge

Nedoporučujeme nákup ve venkovních automatech, kde dochází k obrovským výkyvům teplot, které rapidně snižují kvalitu HHC cartridge.  

Chtějte znát značku cartridge a vyhýbejte se no name značkám. Přední výrobce cartridgí je CCELL, který je momentálně jasným lídrem kvality cartridgí a samozřejmě jej najdete i v naší nabídce. 

Přijde Vám cartridge málo naplněná? Většinou to neznamená, že Vás prodejce ošidil a prodává Vám menší množství než je uvedeno na obalu. Keramické cívky po naplnění mohou absorbovat az 30% HHC destilátu, proto se vytvoří mezera mezi destilátem a vrchem cartridge. 

 

Nejkvalitnější cartridge CCELL s certifikací najdeš zde. 

 

22.5.2023

 

 
Používáme ověření věku Adulto